De organisatie

Stad Holland Zorgverzekeraar is een intermediairverzekeraar. Dat wil zeggen dat wij nauw samenwerken met verzekeringsadviseurs voor de verkoop van onze producten. Daarnaast zijn wij natuurlijk vooral zorgverzekeraar, de zorg voor al onze klanten komt bij ons op de eerste plaats en al meer dan 110.000 verzekerden hebben om die reden voor ons gekozen.

Stad Holland Zorgverzekeraar is een zelfstandige, kleine zorgverzekeraar. Wij zijn slagvaardig, betrokken, servicegericht. Bij ons kan men rekenen op een optimale bereikbaarheid en een snelle betaling van declaraties. En daarin staan we niet alleen. In DSW Zorgverzekeraar hebben wij een betrouwbare en professionele partner. Samen streven wij ernaar dat onze service en dienstverlening op het allerhoogste niveau blijven.

Stad Holland Zorgverzekeraar bestaat uit twee teams. Een team is geheel toegespitst op de belangen van onze verzekerden. Zowel de polisadministratie als de schadeafwikkeling is hiermee in één hand. Daarnaast is er een team dat zich bezighoudt met de belangen van onze zorgverleners.

 

Moreel-ethische verklaring