De organisatie

Stad Holland Zorgverzekeraar is een intermediairverzekeraar. Dat wil zeggen dat wij nauw samenwerken met verzekeringsadviseurs voor de verkoop van onze verzekeringsproducten. Daarnaast zijn wij natuurlijk vooral zorgverzekeraar. De zorg voor onze verzekerden komt bij ons op de eerste plaats en om die reden hebben al meer dan 110.000 verzekerden voor ons gekozen.

Stad Holland is een kleine, zelfstandige zorgverzekeraar. Wij zijn slagvaardig, betrokken en servicegericht. Bij ons kunt u rekenen op een optimale bereikbaarheid en een snelle betaling van declaraties. En daarin staan we niet alleen. Naast onze medewerkers staat een groot aantal deskundige verzekeringsadviseurs door het hele land voor u klaar. U kunt ook bij hen terecht met al uw vragen over de zorgverzekering. Zo zorgen we er samen voor dat onze service en dienstverlening op het allerhoogste niveau blijven.

Onafhankelijke onderzoeken wijzen uit dat wij daarin goed slagen. Al jaren worden wij door verzekeringsadviseurs verkozen tot beste zorgverzekeraar. Maar ook onze verzekerden waarderen onze service. Dat blijkt uit de resultaten van verschillende onderzoeken die de afgelopen jaren onder de verzekerden van alle verzekeringsmaatschappijen zijn gehouden. Hier zijn wij trots op en het motiveert ons des te meer om onze service op dit peil te houden en waar mogelijk nog verder te verbeteren. U kunt erop rekenen dat al onze medewerkers zich daar iedere dag weer voor inzetten.