Declareren

U heeft bij Stad Holland drie manieren om uw nota te declareren. Het kan gemakkelijk via de Mijn Stad Holland app, online via Mijn Stad Holland en per post. Lees hieronder hoe dit te werk gaat.

Op welke manieren kunt u bij ons declareren?

App

Declareren is nog nooit zo makkelijk geweest als met de MijnStad Holland app. Maak of selecteer een foto van uw nota, stuur deze naar ons op en wij doen de rest. Het is ook mogelijk om een PDF via de app in te dienen.

Logo App StoreLogo Google Play

Website

MijnStad Holland, uw persoonlijke omgeving op deze website, biedt ook de mogelijkheid om een declaratie in te dienen. In drie simpele stappen is uw declaratie ingediend.

Post

Liever per post declareren? Vul het declaratieformulier in en stuur deze samen met de originele nota's naar:

Stad Holland Zorgverzekeraar
Postbus 295
3100 AG Schiedam

U kunt ook een leeg declaratieformulier op de computer invullen en uitprinten.

Waar moet een nota aan voldoen? 

Declareer uw originele nota binnen 36 maanden vanaf de behandeldatum. Het declareren van een herinnering of begroting zal worden afgewezen. Controleer zelf of uw zorgverlener de volgende gegevens op de nota invult:

  • Uw naam
  • Uw adres
  • Uw geboortedatum
  • De behandeling
  • De datum van de behandeling

Let op! Voor onze vergoedingen gelden bepaalde voorwaarden. Ga dus altijd eerst naar het vergoedingenoverzicht.

Buitenlandse nota's

Heeft u een nota uit het buitenland en wilt u deze declareren? Deze nota's kunt u via Mijn Stad Holland op dezelfde manier indienden als Nederlandse nota's. Tijdens het indienen van buitenlandse nota's worden er een aantal extra vragen gesteld.