Aanmelden

Waarom kiezen voor Stad Holland?

Stad Holland is een verzekeraar die nauw samenwerkt met deskundige verzekeringsadviseurs door het hele land. Voor ons is zorg verzekeren meer dan premies innen en nota’s uitbetalen. Stad Holland vindt dat iedereen recht heeft op toegankelijke en betaalbare zorg van hoge kwaliteit. Bij Stad Holland wordt iedereen geaccepteerd, ongeacht leeftijd of gezondheid. Samen met onafhankelijke verzekeringsadviseurs realiseren wij dienstverlening op het allerhoogste niveau.

Handig om te weten

Het is belangrijk om bij het aanmelden uw IBAN en BSN bij de hand te houden. Bij het aanmelden van meerdere personen is het belangrijk om alle BSN nummers bij de hand te houden.

Overstappen naar Stad Holland

Jaarlijks kunt u per 1 januari veranderen van zorgverzekeraar. Uw huidige zorgverzekering moet dan uiterlijk 31 december zijn opgezegd. Wanneer u zich uiterlijk 31 december aanmeldt, regelt Stad Holland de opzegging van uw huidige verzekering. U hoeft verder niets te doen.

In onderstaande gevallen kunt u uw verzekering op een andere datum laten ingaan:

  • u bent 18 jaar geworden;
  • u bent verhuisd vanuit het buitenland;
  • u hebt uw dienstverband bij defensie beëindigd.

U kunt dit aangeven tijdens het aanmelden.

Wijzigen bestaande polis

Bent u al bij Stad Holland verzekerd, maar wilt u op een eigen polis komen te staan? Splits dan uw polis direct online via Mijn Stad Holland of geef de splitsing door via het contactformulier. Wilt u iemand op uw polis toevoegen die nog niet bij Stad Holland verzekerd is? Voeg deze persoon direct online toe op uw polis via Mijn Stad Holland. Of ga langs bij uw verzekeringsadviseur.

Mijn Stad Holland
Log in met uw DigiD
Contactformulier
Binnen 5 werkdagen ontvangt u een reactie

Aanmelding intrekken (herroepen)

U kunt een zorgverzekering, afgesloten via internet herroepen. Vul binnen 14 dagen na bevestiging van de aanmelding, het contactformulier in. Vermeld hierin het BSN (sofinummer) van diegene die de overeenkomst is aangegaan (verzekeringnemer) en dat u de via internet gesloten verzekeringsovereenkomst wilt beëindigen.

Afmelden bij Stad Holland

Stad Holland vindt keuzevrijheid heel belangrijk. Dat geldt voor uw zorgverleners maar ook voor uw verzekeraar. Natuurlijk vinden we het jammer als u uw verzekering bij ons opzegt, maar we willen het u ook in dat opzicht gemakkelijk maken. Via het contactformulier kunt u zich afmelden.